Κλείνουν από σήμερα τα πάρκα στην Αθήνα

Κλείνουν από σήμερα τα πάρκα στην Αθήνα

Από αυτή την ώρα και για όσο επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, κλειστά θα είναι το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, ο Λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και τις επόμενες ημέρες στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού».

Στην εντολή αυτή για τα πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας προχώρησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με αφορμή τις συστάσεις των ειδικών σε περιπτώσεις επικράτησης πολύ υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και του επιπέδου, επικινδυνότητας πυρκαγιάς στην Αττική, να φθάνει ακόμα και το 4, προκειμένου να αποφευχθούν περιπτώσεις απώλειας ανθρώπινης ζωής και κακόβουλων ενεργειών.

#ΠΑΡΚΑ #ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ #ΖΕΣΤΗ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ


from Όλες οι Ειδήσεις https://ift.tt/RD7r1An
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη