Σιμόν: «Είχα προτάσεις αλλά επέλεξα να ανανεώσω με τη Λαμία»

Ο Νταβίντ Σιμόν αναφέρθηκε στην επιλογή του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία και αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις για να αποχωρήσει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους στη Λαμία είναι ο Νταβίντ Σιμόν, ο οποίος ανανεώσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Dxt Campeón» αναφέρθηκε στην απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και είπε πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες για να αποχωρήσει αλλά επέλεξε να μείνει.

gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη