Διακίνηση μεταναστών και με μοτοσικλέτα, συνελήφθη 43χρονος στην Εγνατία

Διακίνηση μεταναστών και με μοτοσικλέτα, συνελήφθη 43χρονος στην Εγνατία

Μετά τα βαν και μεγάλα τζιπ, φαίνεται πως οι διακινητές χρησιμοποιούν και... μηχανές για τη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας - Συνελήφθη 43χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοοδαπού με μοτοσικλέτα

Με μοτοσικλέτα μετέφερε παράνομα ένα άτομο 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στην Εγνατία Οδό - στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες το μεσημέρι τη δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό τον 43χρονο και συνεπιβάτη αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς - προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

#ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ_ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ #ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ_ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ #ΕΓΝΑΤΙΑ_ΟΔΟΣ


from Όλες οι Ειδήσεις https://ift.tt/UjXFlJA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη