Λαμία: Επαφές με Τσαρλς Τροαρέ


Η Λαμία «τρέχει» το ενδεχόμενο απόκτησης του 31χρονου αριστερού μπακ Τσαρλς Τραορέ από το Μάλι.

Στα «σκαριά» ακόμη μία προσθήκη έχει η Λαμία, καθώς βρίσκεται σε (προχωρημένες) επαφές με τον Τσαρλς Τραορέ. Πρόκειται για τον 31χρονο αριστερό μπακ από το Μάλι που έπαιζε από το 2018 μέχρι και πρότινος στην Ναντ (15 ματς πέρσι, 95 σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ στο παρελθόν «έχτισε» το όνομά του στη Γαλλία με την Τρουά.

Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (10 φορές) και Κυπελλούχος το 2022 με τα «καναρίνια», πλέον είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη