10 Λόγοι για να μην έρθει κάποιος επισκέπτης στην Λαμία

 

10 Λόγοι για να μην έρθει κάποιος επισκέπτης στην Λαμία.

  1. Η Λαμία είναι γνωστή μόνο από το πέταλο του Μαλιακού όπου παλιότερα γινότανε τροχαία ατυχήματα και είμασταν πρώτη είδηση.
  2. Τουριστικές και αθλητικές εκδηλώσεις ανύπαρκτες. (Αλαμάνα - Θερμοπύλες - Υπάτη - Ορεινός όγκος Οίτης - Άγιος Λουκάς - Ισαδάκι - Προφήτης Ηλίας - Κάστρο) Σημεία όπου θα μπορούσαν να διοργανωθούν αθλητικά η πολιτιστικά δρώμενα με την σφραγίδα της Πόλης. Οι Δήμαρχοι και οι περιφεριάρχες για αυτό εκλέγονται να ανακαλύπτουν να δημιουργούν και να βάζουν την πενελιά τους σε κάτι καινοτόμο. Αν δεν ξέρουν να ρωτάνε.
  3. Υποβάθμιση των 4 Πλατειών οι οποίες το μόνο που προσφέρουν είναι τραπεζοκαθίσματα ίσως τα περισσότερα σε όλη την Ελλάδα. Για να καθίσει σε κάποιο παγκάκι δημότης η επισκέπτης χωρίς να πληρώσει (εκτός την Πλατεία Πάρκου) αδύνατον.
  4. Σαν πόλη δεν έχουμε ένα σήμα κατατεθέν (άλλες πόλεις Καρναβάλια-Ονειρούπολη-πόλη των ξωτικών-Γιορτή Μελιού-Γιορτή Μανιταριών κ.α).
  5. Το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπολειτουργεί μικρός αριθμός φοιτητών αναρωτηθήκατε ίσως γιατί δεν επιλέγουν τις καταπληκτικές σχολές της Λαμίας ?
  6. Άχρωμη πόλη με ελλιπή συντήρηση των διατηρητέων κτιρίων.
  7. Κυκλοφοριακά άναρχη με εμφανή την απουσία της αστυνόμευσης και όπου γίνεται αστυνόμευση γίνεται για την είσπραξη εσόδων και όχι την αλλαγή κουλτούρας των οδηγών.
  8. Έλλειψη μουσείων μουσείο για την μάχη της Αλαμάνας των Θυρμοπυλών μουσείο με θέμα την ανατίναξη της γέφυρας Γοργοποτάμου η μουσείο για τον Αρη Βελουχιώτη.
  9. Δεν υπάρχει ένα μητροπολιτικό θεματικό πάρκο με νερά ψηλά δεντρα γκαζόν χώρους αναψυχής των δημοτών.
  10. Δεν γίνονται συχνές και τακτικά πολιτιστικές εκδηλώσεις με συμμετοχή σχολείων Γυμνασίων και πολιτιστικών συλλόγων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη