Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στη Συναυλία Αφιέρωμα προς τιμήν του στη Νέα Βράχα Λαμίας

Συναυλία αφιέρωμα στο Σταμάτη Σπανουδάκη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Υπαίθριο Θέατρο στην Πλατεία Νέας Βράχας, Σταυρού Λαμίας. 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο συνθέτης.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού και το Ωδείο ΕΝ ΩΔΑΙΣ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, διοργανώνουν συναυλία αφιέρωμα στον σημαντικό Έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.

Τη συναυλία παρουσιάζει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και το Τμήμα Ψηφιακής Τεχνολογίας του Ωδείου ΕΝ ΩΔΑΙΣ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Δημήτρη Λόζου, με τη συμμετοχή σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου. 

Τις ενορχηστρώσεις και τους συγχρονισμούς των ψηφιακών μέσων έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Γκίτσης, ενώ την ηχητική επιμέλεια οι Μάνθος Λαγός και Ηλίας Παναγιωτόπουλος.

Τη συναυλία αφιέρωμα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Πλατεία Νέας Βράχας, θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948 και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την παιδική του ηλικία. Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 50 προσωπικούς δίσκους. Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη