Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Η ανάπλαση της πλατείας, η αποκατάσταση των δρόμων και άλλα βασικά έργα υποδομών είναι κάποια από τα αιτήματα των κατοίκων των Καλυβίων που έχουν μείνει αναπάντητα από την απερχόμενη δημοτική αρχή


Η ανάπλαση της πλατείας, η αποκατάσταση των δρόμων και άλλα βασικά έργα υποδομών είναι κάποια από τα αιτήματα των κατοίκων των Καλυβίων που έχουν μείνει αναπάντητα από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Όμως, την Κυριακή, και τα Καλύβια θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Θα ψηφίσουν για μια νέα πορεία ανάπτυξης και προοπτικής για τον τόπο τους. 

Θα ψηφίσουν για να πάμε τον Δήμο Λαμιέων μπροστά.


Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη