Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος Μαγούλας απόψε (16/11), λόγω εργασιών

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος Μαγούλας απόψε (16/11), λόγω εργασιών

Κλειστή θα είναι απόψε το βράδυ η Αττική Οδός στην έξοδο της Μαγούλας λόγω των προγραμματισμένων εργασιών.

Κλειστή θα είναι το βράδυ της Πέμπτης (16/11) η Αττική Οδός στην έξοδο της Μαγούλας λόγω των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος 

Επομένως, η Αττική Οδός θα παραμείνει από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 17/11/2023 κλειστή στην έξοδο Μαγούλας προς την οδό Θριασίου Πεδίου στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο Μάνδρας (έξοδος 1) ή την έξοδο Ασπροπύργου (έξοδος 4).

Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.



from Ειδήσεις https://ift.tt/CFDI2hU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη