Χιλιάδες πολίτες στο Πολυτεχνείο: Φόρος τιμής για τα 50 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών

Χιλιάδες πολίτες στο Πολυτεχνείο: Φόρος τιμής για τα 50 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών

Χιλιάδες πολίτες προσέρχονται από το πρωί στο χώρο του Πολυτεχνείου αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1973, 50 χρόνια μετά την εξέγερση που αποτέλεσε αφετηρία για την πτώση της χούντας.

Σχολεία, μαθητές, εκπρόσωποι οργανώσεων, φοιτητές, συνδικάτα και βεβαίως μεμονωμένοι πολίτες καταθέτουν κόκκινα λουλούδια στα μνημεία της κεφαλής και της σιδερένιας πόρτας. Εδώ βρίσκονται εκπρόσωποι των παλαιστίνιων καθώς και άλλων αντιπολεμικών κινημάτων ανά τον κόσμο.

Πάντως, εκπρόσωποι της ΕΦΕΕ και των νεολαίων που ήταν τότε στο Πολυτεχνείο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τουλάχιστον ομαδικά.

polytexneio33

poly598

poly798

@dnews.gr Χιλιάδες πολίτες προσέρχονται από το πρωί στο χώρο του Πολυτεχνείου αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1973, 50 χρόνια μετά την εξέγερση που αποτέλεσε αφετηρία για την πτώση της χούντας. #dnewsgr #πολυτεχνειο #17νοεμβριου #17november ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr


from Ειδήσεις https://ift.tt/zdBRg18
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη