Ναυάγιο στο Αγαθονήσι: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα

intime

Μία νεκρή γυναίκα και 18 διασωθέντες είναι ο απολογισμός του ναυαγίου που σημειώθηκε μετά την ανατροπή λέμβου με μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου, το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Λιμενικό Σώμα, ειδοποιήθηκε στις 8 το πρωί και ξεκίνησε άμεσα η κινητοποίηση. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ανασύρθηκε μια γυναίκα νεκρή ενώ περισυνελέχθη μια άλλη γυναίκα ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωθέντων σε 18 και οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν στη Σάμο.

Στις έρευνες διάσωσης επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και παραπλέον πλοίο.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι ανατολικοί 4 μποφόρ.



from Ειδήσεις https://ift.tt/5cMlKwH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη