Λαμια: Βόμβα με Τζαγκόεφ που σταματάει το ποδόσφαιρο!

Βόμβα μεγατόνων στη Λαμία, με τον Άλαν Τζαγκόεφ να δηλώνει στους ανθρώπους της ομάδας ότι σταματάει το ποδόσφαιρο!!!

Ο Άλαν Τζαγκόεφ έφτασε στην Ελλάδα για τη Λαμία και η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά.

Ο Ρώσος διεθνής προσπάθησε όλο το διάστημα από τη στιγμή της άφιξης του, να ενσωματωθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας, όμως ένας τραυματισμός του, σε σημείο που έχει ευπάθεια (δικέφαλο) τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος προσπάθησε για να επανέλθει, αλλά δεν τα κατάφερε και τη Δευτέρα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως οι όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς νιώθει ότι δεν τον βοηθάει το σώμα του.

Μία εξέλιξη που σαφέστατα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και κυρίως στερεί από την ομάδα τον ποιοτικότερο παίκτη που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.

sportday.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη