Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο πλευρό των κατοίκων της Παύλιανης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της Παύλιανης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα την Τετάρτη κατά την εξέλιξη του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας παρέστησαν κάτοικοι της Παύλιανη οι οποίοι είναι ενάντια στην δημιουργία υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στα δικαστήρια για το θέμα αυτό και περιμένουν την έκδοση της απόφασης,

Οι εκπρώσωποι των κατοίκων της Παύλιανης η κυρία Κρέτσα καθώς και κύριος Ρηγάκης τόνισαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου Λαμιέων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους και πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις ενέργειες τους με κάθε νόμιμο τρόπο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

''Είμαστε στο πλευρό σας και για τον δικηγόρο και την κάλυψη των εξόδων. 

Το να πας όμως να κάνεις δικαστήρια χωρίς να έχεις τα κατάλληλα βοηθήματα, έχω την αίσθηση ότι δεν θα πετύχει πολλά πράγματα. 

Το βλέπετε άλλωστε τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. 

Προχωράτε και στο τέλος χάνετε έδαφος. 

Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε συνολικότερα. 

Αυτή η εταιρεία έχει μια άδεια εγκατάστασης στα χέρια της και ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. 

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. 

Την Παύλιανη την αγαπάμε και θα την στηρίξουμε. 

Είμαστε μαζί σας σε ότι χρειαστεί στα πλαίσια του δήμου. 

Επαναλαμβάνω όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν είναι εύκολη η άρση της άδειας και η ακύρωση των περιβαλλοντικών όρων''...



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη