Λαμία: Ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Η Λαμία νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης  (2-1), στο ντέρμπι της 6ης θέσης, για την 22η αγωνιστική της Super League 1 , συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, έχει την ευκαιρία, να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα playoffs παίζοντας ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο κάνοντάς την μία δύσκολη και υπολογίσιμη αντίπαλο. Με τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες, έκανε ρεκόρ στην πρώτη κατηγορία, πετυχαίνοντας τέσσερεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου νίκησε πρώτα την Κηφισιά με 4-1 και έπειτα πήρε δύο εκτός έδρας νίκες με Παναιτωλικό (2-1) και ΠΑΣ Γιάννενα (4-1). Το ρεκόρ κατεγράφη χθες με ττη σπουδαία ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης (2-1). Από πέρσι που ανέλαβε την ομάδα ο Έλληνας τεχνικός, η πορεία της είναι αύξουσα. 

Αρχικά την «έσωσε» από υποβιβασμό στο δραματικό παιχνίδι στη Νίκαια, με τον Ιωνικό, όπου και ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, τερματίζοντας 12η, σ' ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο στους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Οι «κυανόλευκοι» διατηρούν απόσταση τεσσάρων πόντων από την έβδομη θέση και το σενάριο παρουσίας στα Play off φαντάζει πιθανό. Ωστόσο ο δρόμος δεν θα είναι καθόλου εύκολος, αφού στις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, υποδέχεται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ενδιάμεσα (28/2) φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου.

flash.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη