Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς για το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς για το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Με αμέριστο ζήλο και αγωνία για όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον του τόπου μας ταξιδέψαμε μέχρι την Ρόδο μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ταξιάρχη Σκλαπάνη, ώστε να εκπροσωπήσουμε τον Δήμο μας στο πρώτο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ.

«Επανεκκίνηση. Ισχυροί Δήμοι. Κάθε μέρα, δίπλα στον πολίτη».

Κεντρική ιδέα του συνεδρίου ήταν η ανάλυση και οι τρόποι αντιμετώπισης όλων των κρίσιμων ζητημάτων που ταλανίζουν τους δήμους τα τελευταία χρόνια, όπως η οικονομική βιωσιμότητα, η καταπολέμηση της φτώχειας κι ο μαρασμός.

Προσβλέπουμε στην βελτίωση του μέλλοντος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η λειτουργία των Δήμων, με ουσιαστική πρόοδο και ανταπόκριση στις ανάγκες και τις προτεραιότητες των δημοτών.

--   Δημήτρης Κολλημένος  Ειδικός Σύμβουλος Πολιτισμού,  Τουρισμού, Αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου  Ύδρας 6, Καρπενήσι, ΤΚ 36100  Τηλ. 2237350043  Email: d.kollimenos@0716.syzefxis.gov.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη