Προς αλλαγές εν πλω στην ηγεσία των Μεταφορών;

intime

Τι σηματοδοτεί η απαγόρευση «με παρέμβαση Μητσοτάκη» της εκδήλωσης της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια από τη λειτουργία του μετρό στην Αθήνα!

«Με παρέμβαση Μητσοτάκη» - ή «με εντολή Μητσοτάκη», διαλέγετε και παίρνετε - ματαιώθηκε η εκδήλωση με κοπή της πίτας της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια από τη λειτουργία του μετρό στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός, λένε οι διαρροές, εκτιμά ότι ούτε το γενικότερο κλίμα, ούτε η κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών προσφέρονται για τέτοιου είδους πανηγυρισμούς.

Η απαγόρευση του πρωθυπουργού ενισχύει τις πληροφορίες πως για το Μαξίμου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Και πως θα υπάρξουν αλλαγές «εν πλω», πριν δηλαδή τον ανασχηματισμό που αναμένεται.

Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αν τυχόν αλλαγές θα αφορούν μέρος της ηγεσίας του υπουργείου ή το ..όλον!

Β.Σκ.

#ΣΤΑΣΥ #ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ #ΗΓΕΣΙΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/HeJ92t4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη