Φάμελλος: Τηλεφωνική επικοινωνία με πολιτικούς ηγέτες για Δικαιοσύνη στο έγκλημα των Τεμπών

eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Αλέξη Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, προχώρησε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Αλέξη Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση.

Η επικοινωνία του κ. Φάμελλου είναι συνέχεια της πρωτοβουλίας του για συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων για να «χυθεί» φως και να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών.

#ΣΩΚΡΑΤΗΣ_ΦΑΜΕΛΛΟΣ #ΤΕΜΠΗ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΧΑΡΙΤΣΗΣ #ΖΩΗ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/F9DEWcV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη