Αστέρας Τρίπολης: Με Χατζηγιοβάνη-Γκιοατσίνι κόντρα στη Λαμία

Ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με την Λαμία.

Ο Αστέρας Aktor υποδέχεται την Λαμία στο Κολοκοτρώνης με στόχο να διευρύνει το σερί του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Σάββας Παντελίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλβαρες αλλά στην αποστολή είναι κανονικά οι Χατζηγιοβάνης-Γκιοακίνι.

Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Τσιντώτα, Κακαδιάρη, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλο, Ντελί, Αλχο, Γκαρθία, Χουχούμη, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρη, Μούμπο, Μπαρτόλο, Εντερ, Γκιοακίνι, Ρεγκίς, Καλτσάς, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Ζουγλής.

gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη