Τέμπη: «Νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρείο, ήμουν έτοιμη να πηδήξω», λέει η Ευδοκία Τσαγκλή που ήταν στο μοιραίο τρένο

Τέμπη: «Νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρείο, ήμουν έτοιμη να πηδήξω», λέει η Ευδοκία Τσαγκλή που ήταν στο μοιραίο τρένο

Όσα είπε για την μοιραία νύχτα των Τεμπών. Η Ευδοκία, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες άνοιξε την καρδιά της για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ ενώ όπως τόνισε τα πάντα πλέον έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά της.

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η επιζήσασα Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» για τις στιμές που βίωσε αλλά και τα όσα συνεχίζουν να την στοιχειώνουν ακόμα από τη μοιραία εκείνη νύχτα.

Η Ευδοκία, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες άνοιξε την καρδιά της για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ ενώ όπως τόνισε τα πάντα πλέον έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά της.

«Όλες αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες και έχουν βάρος. Είναι πραγματικά σαν να πολεμάμε, σαν μαραθώνιος όσο πλησιάζει και η ημέρα ειδικά. Είναι ημέρες τιμής, μέρες αγώνα. Σίγουρα είναι μεγάλη ημέρα με τις διαδηλώσεις να καρφώνονται. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η διαδήλωση είναι καθήκον κυρίως για το μέλλον της χώρας. Τέτοια θρασυδειλία πια… Θα γινόταν ποτέ αυτό σε κάποια ιδιωτική εταιρεία; Θα τολμούσε καποιος να έλεγε ότι έγινε μια σειρά από απανωτά λάθοι;Και να μην ξεχάσουμε, να σας ευχαριστήσω και πάρα πολύ γιατί 2 χρόνια μας αφήνετε να μιλάμε ελεύθερα στην εκπομπή. Και με είχατε αφήσει, κανενας δεν μας είχε αφήσει στα μεγάλα κανάλια. Εσείς με είχατε αφήσει όπου είχατε θέσει και στον κύριο Μητσοτάκη για την ερώτηση για το ξυλόλιο», ανέφερε.

«Κύριε Παπαδάκη έχω ακούσει ακόμη, ότι δεν ήμουν μέσα στο τρένο. Αυτό που θα πω είναι ότι δεν θα μιλήσω για την ποιότητα του ύπνου μου, ο εφιάλτης είναι τις πρωινές ώρες. Δεν είχα ποτέ καμία βοήθεια, έναν χρόνο μετά το συμβάν πήρα ένα email από το ψυχιατρείο που νοσηλεύτηκα ότι όλα είναι καλά. Ξέρετε τί είναι να το περάσεις όλο αυτό; Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από το παράθυρο κύριε Παπαδάκη κάποια στιγμή.Δεν ειμαι ανθρωπος με ενοχές, τύψεις. Έλεγες πώς είναι δυνατόν. Επέζησα από ένα βαγόνι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Εγώ είχα ένα εργαλείο, τα social media και ήξερα πώς να το χειριστώ σωστά. Δεν γιατρεύεσαι, όσο χρόνο θα έπαιρνες τελικά πολλαπλασιάζεται. Όλοι γύριζαν από διακοπές, όλοι γελούσαν. Ήταν γεμάτο το τρένο. Σε ελληνικό τρένο…. είδατε πώς μας κάνατε; Να φοβόμαστε να μπούμε σε τρένο. Δεν ξεχνούμε, δεν υποχωρούμε», τόνισε.

#ΤΕΜΠΗ #ΕΥΔΟΚΙΑ_ΤΣΑΓΚΛΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/CejI02y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη