Γιατί δεν θα υποκύψει ο πρωθυπουργός στην Ιεραρχία

eurokinissi

Το τηλεφώνημα του Αρχιεπισκόπου δεν μπορεί να αποτελεί παρά την επιβεβαίωση ότι η υπουργός Πολιτισμού θα παραμείνει στη θέση της.

Πολύ σκληρή η υπόδειξη του Αρχιεπισκόπου στον πρωθυπουργό να απομακρύνει από τη θέση της την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τη γνωστή πλέον έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη.

Οι πληροφορίες μας επέμεναν πως στον επικείμενο ανασχηματισμό η Λίνα Μενδώνη θα παρέμενε στο υπουργείο Πολιτισμού, θέση που κατέχει από την ημέρα που ορκίστηκε η πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη, το 2019.

Και αν δεν επρόκειτο να παραμείνει όμως, μετά την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί.

Ο υπογράφων έχει ασκήσει σκληρή κριτική στην Λίνα Μενδώνη για κάποια θέματα. Πρέπει όμως να ομολογήσουμε πως στην υπόθεση με την Έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης δεν υπέκειψε στις πιέσεις.

Και μπράβο της. Και ελπίζουμε -να μην γράψουμε ότι είμαστε σίγουροι- πως δεν θα πιέσει και σε αυτές που θα ακολουθήσουν!

Β.Σκ.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ_ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ #ΛΙΝΑ_ΜΕΝΔΩΝΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/5dC2P1B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη