Βολές Δούκα κατά Ανδρουλάκη για την Μπατζελή

Βολές Δούκα κατά Ανδρουλάκη για την Μπατζελή

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν/πώς θα απαντήσουν από την Χαριλάου Τρικούπη.

Από το περιβάλλον του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα ασκείται κριτική στην απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη για την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο διαγραφής της.

Στο επιτελείο του θεωρούν, όπως λένε, ότι «εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά». Και το εξηγούν: «Οταν σε δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου (που είπε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου), του γραμματέα της ΚΟ (που είπε ότι είναι γραφικοί όσοι μιλούν για εκλογές), της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού (που είπε ότι είναι «μνημόσυνο» οι συγκεντρώσεις για τα Τεμπη) και του μέλους του Πολιτικού Κέντρου (που είπε ότι ήταν λάθος η συνυπογραφή μας με την Κωνσταντοπούλου) δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ηγεσία, τότε δεν μπορεί να ασχολείται επιλεκτικά με μια δήλωση μέλους ΚΠΕ».

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι οι: Παύλος Γερουλάνος, Δημήτρης Μπιάγκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Θανάσης Γλαβίνας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν/πώς θα απαντήσουν από την Χαριλάου Τρικούπη.

Α.Σ.

#ΧΑΡΗΣ_ΔΟΥΚΑΣ #ΠΑΣΟΚ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΜΠΑΤΖΕΛΗ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/mHscBKa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη