Πρωτομαγιά 2025: Δήμος στην Αττική κλείνει τα σχολεία και την Παρασκευή, χαμόγελα τετραημέρου στους μαθητές

Πρωτομαγιά 2025: Δήμος στην Αττική κλείνει τα σχολεία και την Παρασκευή, χαμόγελα τετραημέρου στους μαθητές

Για τους μαθητές της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας η φετινή Πρωτομαγιά φέρνει κλειστά σχολεία και τετραήμερο!

Ο εορτασμός της φετινής Πρωτομαγιάς θα μείνει αξέχαστος στους μαθητές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καθώς με απόφαση του Δημάρχου της πόλης τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και την Παρασκευή 2 Μαΐου δημιουργώντας ένα τετραήμερο ανάπαυλας! Για τους λοιπούς μαθητές της επικράτειας η Παρασκευή 2 Μαΐου είναι μέρα σχολείου και θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

Συμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου «Λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 & 3 Μαΐου 2025 και της δυσκολίας προσέλευσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου μας, με Απόφαση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και ιδιωτικά σχολεία) θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025. Οι γονείς, σε περίπτωση που επιθυμούν να λάβουν γονική άδεια, μπορούν να απευθυνθούν στις Διευθύνσεις των σχολείων, στα οποία φοιτούν τα παιδιά τους, για την έκδοση σχετικής βεβαίωσης, προκειμένου να την προσκομίσουν στην εργασία τους.»

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

{https://ift.tt/rcbLfMj}

#ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ #ΑΤΤΙΚΗ #ΔΗΜΟΣ_ΝΕΑΣ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ #ΚΛΕΙΣΤΑ_ΣΧΟΛΕΙΑ #ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ #ΜΑΘΗΤΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/8tmL4Au
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη