Πρεμιέρα για το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ: Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Πρεμιέρα για το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ: Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Επέστρεψε ανανεωμένος στον ΣΚΑΪ ο «Μεγάλος Αδερφός».

Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου του Big Brother παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (27/4) από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη.

Το ριάλιτι, που άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια τηλεόραση, επέστρεψε με ανανεωμένο concept και νέους παίκτες.

Συνολικά 16 διαγωνιζόμενοι μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και μοιράζοντας συγκινητικές και αστείες στιγμές στο τρίωρο πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, το Big Brother σημείωσε ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, το Dragon's Den στον ΑΝΤ1 κατέγραψε 10,8%, ενώ η Γη της Ελιάς στο MEGA ισοφάρισε με το ίδιο ποσοστό (10,8%). Το ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ελληνική Δισκογραφία» στην ΕΡΤ περιορίστηκε στο 3%.

Στο γενικό σύνολο, το Big Brother διατήρησε το ίδιο ποσοστό (14,4%), ενώ την πρώτη θέση της βραδιάς κατέκτησε η Γη της Ελιάς με 18,7%. Ακολούθησε το Dragon's Den με 9,8% και το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ με 4,7%.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης:

Δυναμικό Κοινό (18-54 ετών)

Big Brother – 14,4%

Dragon's Den – 10,8%

Η Γη της Ελιάς – 10,8%

100 Χρόνια Ελληνική Δισκογραφία – 3%

Γενικό Σύνολο

Η Γη της Ελιάς – 18,7%

Big Brother – 14,4%

Dragon's Den – 9,8%

100 Χρόνια Ελληνική Δισκογραφία – 4,7%

#BIG_BROTHER #ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ #ΣΚΑΙ #ΠΕΤΡΟΣ_ΛΑΓΟΥΤΗΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/R6pUZ9m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη