«Πανικός» σε μοναστήρι στα Χανιά: Ιερέας αρνήθηκε να κοινωνήσει παιδί επειδή «είχε νεύρα», άλλος έβρισε τη μητέρα του

Αρχείου

Αδιανόητη ένταση σε μοναστήρι στα Χανιά: Πιστή φώναξε την αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί για τους ιερείς.

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή σε μοναστήρι στα Χανιά, με μια μητέρα να καταγγέλλει πως δέχθηκε προσβλητική συμπεριφορά από ιερωμένους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο zarpanews.gr, η γυναίκα βρέθηκε στο μοναστήρι προκειμένου να προσευχηθεί μαζί με το παιδί της - ηλικίας 3,5 ετών - ωστόσο εκεί δέχτηκε λεκτική επίθεση από ιερέα, επειδή το παιδί έκανε φασαρία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο ιερέας τής απηύθυνε βαρείς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι χρειάζεται «ειδική βοήθεια γιατί δεν μπορεί να βάλει όρια στο παιδί της», ενώ της ζήτησε να αποχωρήσει από τον ναό.

Όπως σημειώνει η καταγγέλλουσα, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει παρόμοια συμπεριφορά στον συγκεκριμένο ναό. Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλος ιερέας φέρεται να αρνήθηκε να κοινωνήσει το παιδί της, με την αιτιολογία ότι η ίδια «δεν έχει υπομονή και έχει νεύρα».

Το περιστατικό της Κυριακής προκάλεσε έντονη ένταση στον χώρο του μοναστηριού, με τη γυναίκα να καλεί την Αστυνομία προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Οι καταγγελίες της έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, ενώ αναμένεται τώρα κι επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Εκκλησίας.

#ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ #ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΙΕΡΕΑΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/haHlLnS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη