Ποιος είναι ο καμένος άνδρας χωρίς ταυτότητα που εντοπίστηκε σε κτίριο στα Σεπόλια

Ποιος είναι ο καμένος άνδρας χωρίς ταυτότητα που εντοπίστηκε σε κτίριο στα Σεπόλια

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για το τραγικό περιστατικό στην κάμερα του «Τούνελ».

Τα ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου ξέσπασε φωτιά στα Σεπόλια, τυλίγοντας στις φλόγες κτίριο.

Τραγικό εύρημα ανάμεσα στα αποκαΐδια, η απανθρακωμένη σορός ενός άνδρα, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη μέχρι και σήμερα.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέεται με τον Μανώλη Δράικο, τον εύπορο εισοδηματία από τη Γλυφάδα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς λίγες ημέρες πριν, σύμφωνα με το «Τούνελ».

Το κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες, είναι σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητό του.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για το τραγικό περιστατικό στην κάμερα του «Τούνελ».

«Το κτίριο είναι ακατοίκητο εδώ και καιρό και τα βράδια συχνά βλέπουμε περίεργους ανθρώπους να εισέρχονται στο χώρο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη εκεί μέσα, μπορεί να έχει γίνει το οτιδήποτε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εκφράζουν την ανησυχία τους για τη διαρκή αδιαφορία των Αρχών και την εγκληματικότητα που είναι σε έξαρση στην ευρύτερη περιοχή.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθεί εάν η σορός ανήκει τελικά στον Μανώλη Δράικο και τι ακριβώς συνέβη σ' αυτό το χώρο εκείνο το ξημέρωμα.

#ΑΝΔΡΑΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/h08AkDL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη