Ο ΠΑΟΚ μπήκε γερά στο… κόλπο για το Champions League!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε γερά στο… κόλπο για το Champions League!

Oι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν και τα Play Offs της Stoiximan Super League επέστρεψαν!

Το «μενού» της Κυριακής είχε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (27/04, 0-2) και αυτή του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (27/04, 2-1).

Μεγαλύτερος «νικητής» από τα τελευταία αποτελέσματα είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν και είχαν μπει στα Play Offs ως «τελευταίοι», πλέον «γλυκοκοιτάζουν» τα προκριματικά του… Champions League.

Για την ακρίβεια, έχουν 55 βαθμούς έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό, που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ «έχασε» σημαντικό έδαφος. Η «Ένωση» μετά την ήττα της έμεινε στους 53 βαθμούς, αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός είναι αδιάφορος, καθώς έχει κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά, η βαθμολογία των Play Offs της Stoiximan Super League:

1.Ολυμπιακός 69 βαθμοί
2.Παναθηναϊκός 56 βαθμοί
3.ΠΑΟΚ 55 βαθμοί
4.ΑΕΚ 53 βαθμοί

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

Κυριακή 4 Μαΐου
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)

Κυριακή 11 Μαΐου
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

πηγή: ole.gr

#ΠΑΟΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/elT7KMs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη