
Η ανάκληση αφορά τον έλεγχο και την αντικατάσταση της αντλίας φρένων με νέα βελτιωμένη, όπου αυτό απαιτείται.
Μαζική ανάκληση 5904 δίκυκλων YAMAHA εκτελεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας λόγω πιθανότητας διάβρωσης του εμβόλου στην αντλία φρένου.
Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση η κατασκευάστρια εταιρεία YAMAHA MOTOR Co., LTD, σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς κα ειδικότερα την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Γενικό Αντιπρόσωπο και Εισαγωγέα των μοτοσυκλετών Yamaha στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ασφάλειας δίκυκλων Yamaha τύπου T115FL-5C, με σκοπό τον έλεγχο και την αντικατάσταση
μέρους ή/και ολόκληρης της αντλίας φρένων με νέα βελτιωμένη, όπου αυτό απαιτείται.
Η συγκεκριμένη καμπάνια ανάκλησης περιλαμβάνει 5904 δίκυκλα και αφορά σε μοντέλα χρονολογίας κατασκευής 2018-2024, που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα δίκυκλα υπάρχει πιθανότητα διάβρωσης του εμβόλου στην αντλία φρένου με αποτέλεσμα να δημιουργείται υπερβολική υδραυλική πίεση. Σε ορισμένες περιπτώσεις το έμβολο πιθανώς να κολλήσει κάτι που μπορεί να προκαλέσει την ξαφνική ακινητοποίηση του εμπρόσθιου τροχού. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμος και απαραίτητος ο έλεγχος του εμβόλου και η αντικατάσταση μέρους ή/και, σε περίπτωση εντοπισμού διάβρωσης, ολόκληρης της αντλίας MASTER CYLINDER KIT με νέα βελτιωμένη.
Οι ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων δίκυκλων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής ή/και email, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, στον πλησιέστερο Συνεργάτη
του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών YAMAHA ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση, να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ελέγχου και επισκευής του δίκυκλου οχήματός τους.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών/Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293-560 και 563, ώρες λειτουργίας 09.00 - 17.00 καθημερινά ή/και στο email: yamaha.aftersales@motodynamics.gr
from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/1EVNCMy
via IFTTT