Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων

Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων

Ο άνδρας ενώ περπατούσε έπεσαν πάνω του μπάζα από πολυκατοικία.

Παρ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης στη Ρήγα Φεραίου και Γούναρη στο κέντρο της Πάτρας, όταν ενώ περπατούσε έπεσαν πάνω του μπάζα από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Μάλιστα από την Αστυνομία συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματρος από όπου αποκολλήθηκαν τα τσιμέντα και ανεμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Πηγή: tempo24.gr

#ΠΑΤΡΑ #ΜΑΡΜΑΡΑ #ΝΕΚΡΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/xWUk4lp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη