Λαμία θα πει «ο παράδεισος των συνταξιούχων» τελικά; Ή μήπως όχι;
Έχουμε αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν στη Λαμία, όχι για την σπουδαία περσινή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας και τον άδοξο φετινό υποβιβασμό στη Super League 2, αλλά για ένα μπαρ, που έχει συγκεντρώσει μια σειρά από κριτικές που θα ζήλευαν πολλά αντίστοιχα αθηναϊκά.
Αυτό δεν είναι άλλο ένα άρθρο για τον Ημέτερον, αλλά μια ακόμα αναπάντεχη ανακάλυψη: βρήκαμε πώς η Λαμία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τουριστικό brand για μια συγκεκριμένη ομάδα τουριστών, τους συνταξιούχους. Πώς γίνεται αυτό; Το site τουριστικών αποδράσεων worldwideschooling μας δίνει τις απαντήσεις.
«Σκέφτεστε τη σύνταξη σας; Αυτές οι 12 ελληνικές πόλεις προσφέρουν την τέλεια ζωή», λέει ο τίτλος του άρθρου της Γεωργίας Κονιδάρη. Σε μια συλλογή από προορισμούς που περιλαμβάνουν Ύδρα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη, εμφανίζεται και η Λαμία, με τα εξής λόγια:
Η ΛΑΜΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ , ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΧΗΣ , ΟΠΩΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΊΔΙΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ , ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ( ΤΟΠΟΣ ΤΙΜΗΣ , ΤΣΑΛΤΑΚΗ ).
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΑΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ........
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ , ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ.......