Χαλκιδική: Πνιγμός 20χρονου στην παραλία της Χανιώτης

Χαλκιδική: Πνιγμός 20χρονου στην παραλία της Χανιώτης

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγική εξέλιξη είχαν για έναν 20χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία οι διακοπές στη Χαλκιδική. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, από την παραλία της Χανιώτης.

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΠΝΙΓΜΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/EXnFgIY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη