Τραγωδία στα Χανιά: 25χρονος πνίγηκε στην Κίσσαμο

Βασίλης Παπαδόπουλοs / Eurokinissi

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης τόσο στην παραλία όσο και κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, ο 25χρονος δυστυχώς κατέληξε.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία του γηπέδου στην Κίσσαμο Χανίων, όπου ένας 25χρονος άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν έχασε τη ζωή του.

Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα από λουόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να του προσφέρουν πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης τόσο στην παραλία όσο και κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, ο 25χρονος δυστυχώς κατέληξε.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

#ΧΑΝΙΑ #ΠΝΙΓΜΟΣ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΚΙΣΣΑΜΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/sU9qPak
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη