Θεσσαλονίκη: 26χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης

Θεσσαλονίκη: 26χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η καθαρίστρια εντόπισε τον νεκρό, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένας 26χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η καθαρίστρια του διαμερίσματος εντόπισε τον νεαρό άνδρα νεκρό- περίπου στις 13:30 της Δευτέρας- και ειδοποίησε την αστυνομία.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να αποκλείεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. Φως στα αίτια θανάτου του 26χρονου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου διενεργεί προανάκριση.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΝΕΚΡΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/1hj5yUY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη