Μαχαίρωσαν υπάλληλο του δήμου Αθηναίων έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Μαχαίρωσαν υπάλληλο του δήμου Αθηναίων έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Σοβαρό περιστατικό βίας στο κέντρο της Αθήνας: Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, από τοξικομανή που φέρεται να ήταν ξαπλωμένος στο γκαζόν.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όταν υπάλληλος του δήμου Αθηναίων δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης πρασίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Αποστολόπουλος, ο υπάλληλος είχε μεταβεί στο σημείο για να κουρέψει το γκαζόν, όταν αντιλήφθηκε ότι στο γρασίδι ήταν ξαπλωμένος ένας άνδρας, πιθανότατα άστεγος. Ο εργαζόμενος του ζήτησε ευγενικά να μετακινηθεί για να ξεκινήσει τη δουλειά του, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του υπαλλήλου, ο άνδρας σηκώθηκε, τον απώθησε δύο φορές και στη συνέχεια - σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα - έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σύλληψη από τις Αρχές, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

#ΔΗΜΟΣ_ΑΘΗΝΑΙΩΝ #ΑΘΗΝΑ #ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ_ΜΟΥΣΕΙΟ_ΑΘΗΝΑΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/HcyDRCi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη