Φιλιππίδης: «Έπαρση είχα μόνο στη δουλειά μου. Δεν είμαι βιαστής»

Φιλιππίδης: «Έπαρση είχα μόνο στη δουλειά μου. Δεν είμαι βιαστής»

«Έπαρση είχα μόνο στη δουλειά μου.. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι εγκληματίας» είπε στην απολογία του ο Π. Φιλιππίδης. «Συμπονώ τη δεύτερη καταγγέλλουσα», πρόσθεσε αλλά αρνήθηκε την απόπειρα βιασμού σε βάρος της.

«Σε ανθρώπους που με λένε βιαστή, εγώ δεν απαντώ», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνούμενος να δεχτεί ερωτήσεις από τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας αφού κατά τους ισχυρισμούς του «είναι αθώος».

«Δεν είμαι βιαστής, δεν είμαι κακοποιητής, δεν είμαι εγκληματίας. Δεν είμαι ένας επαγγελματίας εγκληματίας. Μπήκε ένας αθώος στη φυλακή. Εσείς θα κρίνετε….», υποστήριξε για άλλη μία φορά ο κατηγορούμενος ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά πως διέπραξε και τη δεύτερη απόπειρα βιασμού που του αποδίδεται. Απέδωσε δε την κατηγορία σε εκδικητικότητα της δεύτερης καταγγέλλουσας, λέγοντας μάλιστα πως τη…συμπονά.

«Ήθελε να με εκδικηθεί..»

«Όλη η κατάθεση είναι μια αντίφαση. Δεν θα σας πω αν λέει ψέματα. Αλλά γίνονται αυτά τα πράγματα; Πρακτικά δεν χωρέσει σε καμία λογική. Βλέπω μια γυναίκα που συνεχώς ματαιώνεται. Που το βλέπω; Από τις καταθέσεις των ανθρώπων της. Τη συμπονώ. Όταν έρχεται ο μπαμπάς της και καταθέτει: «Τι τα ήθελε όλα αυτά, αν είχε γίνει νοσοκόμα, τώρα θα ήταν διευθύνουσα..». Δεν μονοπωλώ το πρόβλημα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Έχει μάθει να ματαιώνεται και το εκδικείται αυτό το πράγμα. Περνάει ο καιρός η μνήμη παίζει παιχνίδια και ξεσπάει σε άλλους» υποστήριξε.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πολλές φορές είχε έπαρση αλλά μόνο στη δουλειά, επειδή πίστευε πως ήταν πολύ καλός επαγγελματικά. Μίλησε μάλιστα για διάθεση «φλερτ» με τη δεύτερη καταγγέλλουσα, επιχειρώντας να αποδομήσει τους ισχυρισμούς της σε βάρος του.

«Αυτά που λέει ότι μπήκα μέσα στο καφέ με έπαρση και αλαζονεία με ένα βάδισμα… δεν ξέρω… εγώ δεν κυκλοφορώ έτσι. Την έπαρση την είχα στη δουλειά μου, όχι γενικά. Θα μου πείτε πώς το διαχωρίζεις αυτό; Θεωρούσα ότι ήμουν πολύ καλός στη δουλειά μου όχι γενικά σαν άνθρωπος…

Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγιζε ο ένας τον άλλον ήταν φλερτ. Υπήρχε μια διάθεση φλερτ. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κοινός φίλος, δεν ασχολήθηκα με το βιογραφικό, ήταν σεμνό όχι ελλιπές, αλλά ποσό να ασχοληθώ με μια σελίδα βιογραφικό; Το είδα και μετά συζητήσαμε», είπε

Ο Π. Φιλιππίδης υποστήριξε πως δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα παρουσίασε η καταγγέλλουσα. «Της είπα να την πάω σπίτι της. Η καταγγέλλουσα λέει ότι την ανάγκασα. Πως να επιβάλεις σε έναν άνθρωπο να μπει μέσα στο αυτοκίνητο; Και η καταγγέλλουσα τι είναι κανένα παιδάκι; Δεν είχε λόγο να μην μπει. Ξεκίνησα να οδηγώ προς το σπίτι της». Ο κατηγορούμενος συμπλήρωσε ότι η γυναίκα πρώτη έβαλε το χέρι της στον μηρό του, εκείνος έκανε αναστροφή χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθήσει. « Έγινε ό,τι έγινε απόλυτη συναίνεση» , είπε και πρόσθεσε πως μετά την πήγε σε πιάτσα ταξί και από τότε δεν επιδίωξε ούτε επικοινωνία ούτε συνάντηση μαζί της.

«Όλα ήταν στημένα από το ΣΕΗ»

Στη συνέχεια στράφηκε πάλι κατά του ΣΕΗ επαναλαμβάνοντας ότι είναι στημένο όλο αυτό καινοτόμο ίδιος και ο Λιγνάδης καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Απολογούμενος ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε συγγνώμη όχι μόνο στη σύζυγό αλλά και το γιο του .Συγκινημένος είπε:" Έλεγα στο γιό μου ότι η δουλειά αυτή είναι η ωραιότερη του κόσμου. Τώρα τι να του πως; Ό,τι είναι η χειρότερη; Ξέρετε πως συμπεριφέρονται στο γιο μου;

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/nQ0kLqG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη