Μεσολόγγι: Πέθανε η συνταξιούχος αγρότισσα που είχε δωρίσει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Μεσολόγγι: Πέθανε η συνταξιούχος αγρότισσα που είχε δωρίσει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Η ανάρτηση του Μάριου Θεμιστοκλέους. Συλλυπητήριο μήνυμα εστάλη από τον Δήμο Μεσολογγίου.

Πέθανε η Αθηνά Παπαχρήστου, η αγρότισσα η οποία πριν από δύο χρόνια είχε δωρίσει από το υστέρημά της στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο.

Η συνταξιούχος αγρότισσα είχε δωρίσει ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, αξίας 65.000 ευρώ, στον τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Αγόρασε το ασθενοφόρο με όσα χρήματα είχε στην άκρη, μετά από πολλές δεκαετίες εργασίας, θέλοντας να καλύψει, όπως είχε πει τότε, τις ανάγκες των συμπολιτών της, ενώ έκανε τη δωρεά, επειδή χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

{https://ift.tt/hQZWsIr}

Η Αθηνά Παπαχρήστου είχε τιμηθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας για την προσφορά της, ενώ είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της και ο πρωθυπουργός, προκειμένου να την ευχαριστήσει.

Συλλυπητήριο μήνυμα εστάλη από τον Δήμο Μεσολογγίου.

#ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ #ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/Mp4R1IL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη