«Σάρωσε» στην πρεμιέρα του το «Πόρτο Λεόνε» του Alpha - Τι τηλεθέαση έκανε

«Σάρωσε» στην πρεμιέρα του το «Πόρτο Λεόνε» του Alpha - Τι τηλεθέαση έκανε

«Έσκισε» στην πρεμιέρα της η σειρά του Alpha.

Την κορυφή της τηλεθέασης κατέκτησε το «Πόρτο Λεόνε» την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου. Η νέα δραματική σειρά του Alpha έκανε πρεμιέρα στη prime time ζώνη και εντυπωσίασε, σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά.

Συγκεκριμένα, η σειρά κατέγραψε 18,8% στο δυναμικό κοινό και 18,9% στο γενικό σύνολο, εξασφαλίζοντας την πρωτιά.

Στο δυναμικό κοινό, τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν η «Γη της Ελιάς» και η «Φάρμα» με 10,1%, ενώ ακολούθησαν οι «Σέρρες» με 8,9% και το «Grand Hotel» με 7,7%. Χαμηλότερα κινήθηκαν το «Exathlon» (6,2%), το «Παιδί» (3,2%), η κωμική σειρά «Καλά θα πάει κι αυτό» (3,1%) και η «Ηλέκτρα» με 1,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η «Γη της Ελιάς» διατήρησε πολύ υψηλές επιδόσεις με 18,5%, ενώ το «Grand Hotel» κατέγραψε 13,4%. Ακολούθησαν οι «Σέρρες» με 7,7%, η «Φάρμα» και το «Exathlon» με 7,2%, η «Ηλέκτρα» με 4,9%, το «Παιδί» με 3,4% και το «Καλά θα πάει κι αυτό» με 2,4%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

Δυναμικό κοινό

Πόρτο Λεόνε – 18,8%
Γη της Ελιάς – 10,1%
Φάρμα – 10,1%
Σέρρες – 8,9%
Grand Hotel – 7,7%
Exathlon – 6,2%
Το Παιδί – 3,2%
Καλά θα πάει κι αυτό – 3,1%
Ηλέκτρα – 1,8%

Γενικό σύνολο

Πόρτο Λεόνε – 18,9%
Γη της Ελιάς – 18,5%
Grand Hotel – 13,4%
Σέρρες – 7,7%
Φάρμα – 7,2%
Exathlon – 7,2%
Ηλέκτρα – 4,9%
Το Παιδί – 3,4%
Καλά θα πάει κι αυτό – 2,4%

#ΠΟΡΤΟ_ΛΕΟΝΕ #PORTO_LEONE #ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/jPMJwfL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη