Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, λόγω εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Α' Φάση).

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, από τις 10.00 έως τις 15.00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α.), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εντός των ορίων των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου και Πειραιά, ως εξής:

  • Από το ύψος της νοητής συμβολής με την οδό Επαμεινώνδα έως τη νοητή συμβολή με τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), εντός της σήραγγας.
  • Από τον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), έως τη συμβολή με την οδό Αιγέως, σε τμήμα μέγιστου μήκους 30 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κάθε ρεύματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

#ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΛΕΩΦΟΡΟΣ_ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/AqPQzci
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη