Πάτρα: Νέα επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Αλεξοπούλου


Άγνωστοι πέταξαν μπογιές σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου στη Πάτρα.
Η πόρτα της εισόδου και ο τοίχος στο γραφείο της που βρίσκεται στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, «λούστηκαν» με κόκκινη μπογιά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και το γραφείο της βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων, λόγω δημοσίων τοποθετήσεών της, όπως αυτή για τους εκπαιδευτικούς με την φράση «το τσάμπα πέθανε». Είναι η τρίτη φορά μάλιστα σε λίγους μήνες, που το γραφείο της γίνεται στόχος.



from PRESS-GR | Ειδήσεις, Αποκαλύψεις και Σχόλια Χωρίς Φίλτρο https://ift.tt/JuyvCH2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη