''ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ'': ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 25/09/2016Οργάνωση πορείας τιμής ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ την Κυριακή, 25 Σεπ 16

Περί της διοργάνωσης πορείας τιμής ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

1. O Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ»

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, την πορεία τιμής απόστασης 25 χλμ με την ονομασία ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ, σε τμήμα της διαδρομής της Ανοπαίας Ατραπού με τερματισμό το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

2. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους εκείνους που μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν την εν λόγω απόσταση.

3. Η ανωτέρω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Λαμιέων σε απότιση φόρου τιμής στον Σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα και στους συμπολεμιστές του της μάχης των Θερμοπυλών.

4. Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

5. Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 09:00, από το χωριό Ελευθεροχώρι επί του όρους Καλλίδρομο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ευρίσκονται στον χώρο του Μνημείου των Θερμοπυλών τουλάχιστον 1.30 ώρα νωρίτερα (07:30) για την παραλαβή των αριθμών τους από την Γραμματεία του αγώνα και τη μεταφορά τους στην αφετηρία.

6. Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα καλύπτει την απόσταση των 25 χλμ, με αφετηρία το χωριό Ελευθεροχώρι (υψόμετρο 850μ), σε χωμάτινη διαδρομή με ανηφορική κλίση τα πρώτα 6 χλμ, (υψόμετρο 1.023μ) και στη συνέχεια διαρκώς κατηφορική μέχρι το σημείο του τερματισμού.

7. Πληροφορίες: Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τη διαδρομή και τα στοιχεία της διοργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.leonidatropaio.gr

8. Τερματισμός: Στο Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

9. Υδροληψία: Θα υπάρχουν σταθμοί υδροληψίας ανά 5-6 χλμ και στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά και μπανάνες.

10. Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει πλήρης ιατρική κάλυψη με ιατρό, ασθενοφόρο όχημα και διασώστες κατά τη διαδρομή.

11. Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς επίσης στον μεγαλύτερο σε ηλικία τερματίσαντα. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια καθώς και αναμνηστικό τεχνικό Τ -shirt.

12. Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι θα έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με δική τους ευθύνη και θα έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα-πορεία δρόμου 25 χλμ. Κατά την παραλαβή του αριθμού της συμμετοχής τους, θα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπογράψουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

13. Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 8 € για όλους τους συμμετέχοντες και 5 € για τα μέλη του Συλλόγου. Οι εν λόγω δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη, 18.00, 7 Σεπτεμβρίου συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα https://goo.gl/forms/L7McyOT5QABmmWSh1. Η δήλωση θα θεωρηθεί έγκυρη αφού πρώτα πληρωθεί το κόστος συμμετοχής, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.leonidatropaio.gr). Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας. Η ετήσια συνδρομή των 10 € μπορεί να πληρωθεί είτε μέσω της ιστοσελίδας, είτε την ημέρα της εκδήλωσης στον ταμία του συλλόγου.

14. Παραλαβή Αριθμών: Η Παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 07:30 μέχρι 8:00 στη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο του Μνημείου των Θερμοπυλών.

15. Μετακίνηση: Η μετακίνηση των δρομέων από τον χώρο συγκέντρωσης στον χώρο της εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία με μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής και με ώρα αναχώρησης την 08:00 από τον χώρο μπροστά από το Μνημείο των Θερμοπυλών. Λεωφορεία για την μετακίνηση από την Αθήνα στις Θερμοπύλες θα προβλεφθούν εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον (δήλωση στη φόρμα εγγραφής). Το κόστος των λεωφορείων Αθήνα - Θερμοπύλες (10 – 15 €, αναλόγως της πληρότητος) θα καλυφθεί από αυτούς που θα τα χρησιμοποιήσουν.

leonidatropaio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.