ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ WHEELING2HELP: ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ 27/11/2016


Φτιάχνουμε κασκόλ για καλό σκοπό!

To Wheeling2help σε συνεργασία με το Knit2Lead σε προσκαλούμε να φτιάξουμε κασκόλ για άπορες οικογένειες από μπλούζες!
Ναι από μπλούζες!! Φέρτε μια μπλούζα, ένα ψαλίδι, μπόλικη θετική ενέργεια και ελάτε να φτιάξουμε κασκόλ για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη..
Δε χρειάζεται εμπειρία ή ιδιαίτερες ικανότητες, χρειαζόμαστε ανθρώπους κάθε ηλικίας να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για κάτι τόσο όμορφο!

Το Knit2lead ξεκίνησε από μια ομάδα 2 νέων κοριτσιών που θέλουν να θυμίσουν ξανά στις γυναίκες πόσο δυναμικές είναι και να ξαναφέρουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο.
Γιατί ναι, οι γυναίκες είναι δυναμικές. Όταν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, είναι υγιείς και διαβιούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν την κοινότητά τους.
Το Knit2Lead είναι μια κοινωνική επιχείρηση που στοχεύει στην ενδυνάμωση κάθε γυναίκας ανεξαρτήτου ηλικίας μέσω της μόδας.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου, Ώρες 11.00 - 14.00
Μέρος: Fuego Coffee Bar
Ρήγα Φεραίου 13, Λαμία

Φυσικά το τζάκι θα είναι αναμμένο!
Είσοδος Ελεύθερη! Σε περιμένουμε!

www.facebook.com/events/111976699284549

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη