Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης της δεξαμενής ύδρευσης Ραχών

Ο Δήμος Στυλίδας ενημερώνει τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Ραχών ότι ολοκληρώθηκαν οι σημαντικές εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης στη δεξαμενή ύδρευσης της περιοχής, μια υποδομή ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα, τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια, με βασικό στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης και την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο των εργασιών πραγματοποιήθηκαν:

• αντικατάσταση όλων των παλαιών βανών ύδρευσης  εισόδου και εξόδου,

• όλες οι σωληνώσεις και  συνδέσεις με το δίκτυο ύδρευσης, το οποίο αντικατέστησε τους παλαιούς σωλήνες αμιάντου,

• πλήρης μόνωση της δεξαμενής,

• εκτεταμένος καθαρισμός της εγκατάστασης.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, κ. Ιωάννης Αποστόλου, δήλωσε σχετικά:

«Η προστασία της δημόσιας υγείας και η συνεχής αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν στη δεξαμενή των Ραχών συνιστούν ουσιαστικές παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους συνεργάτες μας  τους υδραυλικούς του Δήμου Στυλίδας, οι οποίοι εργάστηκαν με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ξεπερνώντας σημαντικές δυσκολίες ώστε το έργο να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Εχιναίων κ. Απόστολο Καρανάσιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Εχιναίων κ. Νικόλαο Καραγεώργο,κ. Δημήτριο Μπερτσιμά και κ. Παναγιώτη Πάλλα καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Χρήστο Σολόπουλο για την ενεργή παρουσία, τη συνεργασία και τη συμβολή τους σε κάθε στάδιο των εργασιών. Όμως το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” το οφείλουμε στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επέδειξαν κατανόηση και υπομονή κατά τη διάρκεια των εργασιών, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Παράλληλα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το έργο αντικατάστασης όλων των σωληνώσεων ύδρευσης από αμίαντο βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε με συνέπεια, σχέδιο και αγάπη για τον τόπο μας, υλοποιώντας έργα ουσίας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη