Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΦΘΙΑ'' 19/02/2017


Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Φ Θ Ι Α΄΄, στα πλαίσια της επικοινωνίας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών του διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 19 φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00μμ, στο Αρχοντικό Σκούρα (5ο χλμ της Π.Ε.Ο.Λαμίας-Αθηνών).
Θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας (με δώρο στο φλουρί), βραβεύσεις αθλητών μας (για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. και για τις αθλητικές τους διακρίσεις ) και πλούσια λαχειοφόρος αγορά.
Ο χορός μας θα είναι αποκριάτικος και σας περιμένουμε όλους ντυμένους με τις στολές σας ….. μικρούς και μεγάλους ….για να γλεντήσουμε μαζί με τα παιδιά μας!!!
Για την διάθεση των προσκλήσεων και για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. και στους προπονητές μας.

www.facebook.com/events/352138421824252

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη