ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ «33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» 26/02/2017


        Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης συμμετέχει στο «33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας», που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, με την παράσταση της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ψέμα στο Ψέμα» του Anthony Neilson, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30.

       Tην Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα αναχωρήσει λεωφορείο για τους δημότες στις 18:00 το απόγευμα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας και ειδικά για αυτή την παράσταση το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης προσφέρει την μεταφορά των θεατών δωρεάν. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5€.


       Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης 22310 33325 μέχρι και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη