''ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ'' ΤΟΥ ALEC COPPEL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 4-6/03/2017


Η ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει την κωμωδία μυστηρίου του Alec Coppel "Το Κιόσκι" στις 4, 5 & 6 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Το Κιόσκι του Alec Coppel

Μετάφραση: Σπύρος Σαγιάς

Σκηνοθεσία: Εύη Σταματίου

Παίζουν: Κώστας Τσιμπούκας, Εύη Σταματίου, Τάσος Αραβανής, Ήβη Κατσούνη, Δημήτρης Μεγαλιός, Ελένη Τσιάκα, Γιάννης Τιτόπουλος, Ρία Τσιάκα, Κώστας Κωνσταντινίδης

Λίγα λόγια για το Κιόσκι:
Ο Έλλιοτ Νας είναι σεναριογράφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και η γυναίκα του Νελ γνωστή ηθοποιός καθημερινής σαπουνόπερας. Ζουν στο βαρετό προάστιο του Λονγκ Άιλαντ και για να σκοτώσει το χρόνο του ο Έλλιοτ προσπαθεί να γράψει το τέλειο έγκλημα με τη βοήθεια του εισαγγελέα φίλου του, Χάρλοου Έντισον. Βρίσκεται όμως σε πολύ δυσάρεστη θέση, όταν πρέπει να απαλλαγεί από τον εκβιαστή της γυναίκας του και έτσι αποφασίζει να σκηνοθετήσει ένα πραγματικό τέλειο έγκλημα εμπνευσμένος από το κιόσκι που του έχει χαρίσει η σύζυγός του.

www.facebook.com/events/416213982057571

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη