ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 16/03/2017


         Ο Δήμος Λαμιέων, το ΚΕΔΔΥ Φθιώτιδας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και η Σχολική Σύμβουλος της 13ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής διοργανώνει, με την επιστημονική υποστήριξη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ΥΠΠΕΘ, επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση».

         Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιαστεί η πληθώρα των δράσεων που υλοποιούνται ή και υλοποιήθηκαν μέσω του έργου «Καθολικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού και εκπαιδευτικού υλικού» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Η ομάδα των ειδικών επιστημόνων  και εμπειρογνωμόνων του έργου θα ενημερώσει τα στελέχη της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς για τη σκοπιμότητα και τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου μέσα από ομιλίες και διαδραστικές, βιωματικές δραστηριότητες.

         Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου  Λαμιέων την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 09:00 π.μ.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη