ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 10/05/2017


  Ο Δήμος Λαμιέων, το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση για τον συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου την Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 8:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

       Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης θα τιμήσει τον συγγραφέα για την πολύχρονη προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας θα ερμηνεύσουν τραγούδια του στιχουργού. Η επιμέλεια του αφιερώματος είναι του Προέδρου του Δ.Σ. της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας Νίκου Παπαγεωργίου.

       Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνει με δελτία προτεραιότητας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, από το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη