Η ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ» ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΛΟΥΜΑ 31/10/2017


5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 
Η Λέσχη Βιβλίου Λαμίας 
ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ» Της Αγγελικής Πλουμά

Πριν από πέντε χρόνια γεννήθηκε μία λέσχη. Δημιουργήθηκε μία παρέα που συναντιόταν για να μιλήσει για την μεγάλη της αγάπη. Τα βιβλία. 
Πριν από πέντε χρόνια η Αγγελική ήρθε να μας φέρει γούρι με το πρώτο της βιβλίο. Φέτος έρχεται να μας ξαναδώσει την «αγγελική» της ενέργεια με το δεύτερο βιβλίο της.
Ένα βιβλίο στο οποίο έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τα απλά βήματα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
Η συγγραφέας Αγγελική Πλουμά, θα προσφέρει στη Λέσχη και στους καλεσμένους της ένα δωρεάν σεμινάριο – παρουσίαση της μεθόδου «Δρόμος της Πεταλούδας».
«Ο «Δρόμος της Πεταλούδας» είναι ένα σύστημα που μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τη ζωή μας, να την εξετάσουμε για να την κατευθύνουμε εκεί που βρίσκεται ο αληθινός προορισμός μας. Με απλά, σαφή και διαδοχικά βήματα μας οδηγεί στο να ανοίξουμε το στρείδι των περιοριστικών μας πεποιθήσεων και να αποκαλύψουμε το μαργαριτάρι των προσωπικών μας χαρισμάτων δείχνοντας στον κόσμο το ποιοι πραγματικά είμαστε! Τέλος, μας προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαχειριστούμε τις εσωτερικές και εξωτερικές κρίσεις και συγκρούσεις, προκειμένου να αγκαλιάσουμε την πραγματική μας ταυτότητα, το αληθινό μας ταλέντο.»

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στο Studio Project Photography, έσλιν 51
Στις 8 το βράδυ 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.facebook.com/events/1420611894731262

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη