ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ» ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΜΩΫΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 16/12/2017


           Ο Δήμος Λαμιέων, ο Πολιτιστικός, Φιλοσοφικός και Επιστημονικός  Όμιλος Λαμίας «300», ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας και η Δημοτική Πινακοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Φιλοσοφικά Πορτρέτα» του Αναπληρωτή Καθηγητή Σύγχρονης Φιλοσοφίας, Αντώνη Χατζημωϋσή.

          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας, ενώ το συγγραφέα του βιβλίου Αντώνη Χατζημωϋσή θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Ομίλου «300» Παναγιώτης Ιακωβής και η Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας Έφη Παπαευθυμίου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη