ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ''ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ-ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.Π.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 28/12/2017


Κοινωνική δράση «Λευκός Σταυρός – Σπύρος Ματσούκας»
Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ θα πραγματοποιήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την κοινωνική δράση «ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ-ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», με απώτερο σκοπό τη βοήθεια και στήριξη, μέσα στις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων, ελληνικών οικογενειών που έχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Η δράση περιλαμβάνει αρχικά συλλογή αγαθών, με κύριες ανάγκες σε ξηρά τροφή (ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, καφέ κ.α.), λάδι , απορρυπαντικά και νερά, τα οποία στη συνέχεια θα συσκευασθούν κατ’ αναλογία των ειδών που συνελέχθησαν και θα διανεμηθούν.

Θα διαχειριστούμε μόνο αγαθά και όχι χρήματα. Για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει αγαθά για αυτόν τον σκοπό θα μπορεί να το κάνει σε σημεία και ημερομηνίες που έχουν προκαθοριστεί και που είναι οι εξής:

Α) Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στην οδό Λεωνίδου 9-11 στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, από τις 10.00 έως τις 21.00

Β) Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στην οδό Παπαφλέσσα 1 στην αίθουσα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών, από τις 18.00 έως τις 21.00

Για κάποιους που δεν θα μπορέσουν να παραδώσουν αγαθά στις παραπάνω διευθύνσεις αλλά το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν στους αριθμούς 6979728069 και 6973004220 και η παραλαβή θα γίνεται από εθελοντές της δράσης.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος,
Ιωάννης Καρμίρης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη