ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ...ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Η Φθιώτιδα μέσω της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και με την υπόλοιπη Συμμορία των Κολλητών της υπήρξε από το 2000 έως και το 2013 που της βάλανε λουκέτο το ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ της Τράπεζας της Ελλάδος και των διεθνών τοκογλύφων,  ώστε σήμερα να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα σε ολόκληρη την Ελλάδα....Οι Λαμιώτες αυτά που γράφω τα γνωρίζουν πολύ καλά και γι αυτό φοβούνται να Σχολιάσουν….

Δείτε λοιπόν αυτό το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους και θα καταλάβετε πολλά…

Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας…

Στο ντοκυμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.
Το ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τους πραγματικούς υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman suchs.


Το inside job σκηνοθέτησε ο Charles Ferguson
.

INSIDE JOB. ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
https://www.votegreece.gr/archives/67198#.Wlvnu-sIx5Z.facebook

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη