ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ....ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ & ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΙ


Αγαπητοί Συνεταίροι – Μεριδιούχοι

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Επειδή τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ που αναφέρονται στο συνημμένο WORD και είναι πάρα πολλά διαδίδουν σκόπιμα ότι υπάρχει άρθρο στο Καταστατικό που αναφέρει ότι οι Συνεταίροι θα επιβαρυνθούν με το 5 πλάσιο των Μερίδων τους ….
Σας παραθέτω απόσπασμα του Πορίσματος της κας Μιχαλοπούλου που αναφέρει μόνο ότι για κάθε ζημία ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι Διοικούντες το Ίδρυμα….

Σε καμία σελίδα του Πορίσματός της δεν αναφέρει ότι ευθύνονται οι 16.000 Συνεταίροι και πως θα υποχρεωθούν να πληρώσουν στο 5πλάσιο των μερίδων τους ;

Ποιο δικαστήριο θα είναι αυτό που θα ρίξει το βάρος σε 16.000 Συνεταίρους ;

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ – ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ WORD ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ» ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ .

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ…..ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ…

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ….

Ιδού λοιπόν τι γράφει η Μιχαλοπούλου:
Σύμφωνα δε με το άρθρο 24 του Καταστατικού για κάθε ζημία που υπαίτια προκάλεσαν στην Τράπεζα τα μέλη του Δ.Σ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ευθύνονται αλληλέγγυα και εξ ολοκλήρου το καθένα από αυτά.

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΑΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ - ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΜΙΑ
6977 882119

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη